AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi

AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi toplandı


HATAY (A.A) - AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.
     AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, bir düğün salonunda düzenlenen toplantının açılışında, Hatay İl Teşkilatına kuruluşundan bugüne kadar hizmet veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.
     Hatayın 2013 yatırım programına bakıldığında alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, karayolları ulaşım ağına kadar her yönden ileriye gidildiğinin görüldüğünü ifade eden Yeşildal, yapılan hizmetlerde Hatay İl Teşkilatının büyük katkısının olduğunu söyledi.
     Önümüzdeki yerel seçimlere de değinen Yeşildal, şunları kaydetti:
     2014 yılının mart ayında, yani 14 ay sonra sandık başındayız. 2004 ve 2009da teşkilatımız kenetlenerek nasıl tarihi başarılara imza attıysa inanıyorum ki 2014 seçimlerinde de Hatayda yeni bir tarih hep beraber bizim tarafımızdan yazılacak. Büyükşehir Yasasıyla Hatay ayrıcalıklı iller statüsüne girdi. Artık Büyükşehir statüsüyle yola devam edeceğiz. Türkiye olarak çok kritik dönemlerden geçiyoruz. Başbakanımız ve ekibi, AK Partimiz bugüne kadar ülkenin problemlerine korkmadan, çekinmeden, cesaretle neşter vurmaktadırlar. Terörle ilgili 30 yıldır yaşanan bütün acılar ortadayken Türkiyenin manevi ve maddi olarak büyük kayıplara sebebiyet veren bu terör belasını AK Parti görmezden gelemezdi. Atılan adımlar gayet şeffaf şekilde toplumun gözü önünde cereyan ediyor. Milletimiz AK Partiye yüzde 50lik destek verdi. Türkiyenin başta terör olmak üzere bütün problemlerini çözün diye bu yetkiyi verdi. Başbakanımız da devletimizin kurum ve kuruluşları da kararlılıkla çözüm için iyi bir süreç yaşatmakta. Allahın izniyle terör belasını da AK Parti olarak ülkenin gündeminden çıkaracağız.
     Toplantıya AK Parti Hatay milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk, Orhan Karasayar, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, AK Parti Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Emin Sansar
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber AK Parti Hatay İl Danışma Meclisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER