AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, Darendede

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, Darendede iftara katıldı


MALATYA (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, iftarını Darende ilçesindeki Somuncu Baba Külliyesinde yaptı.
     Ünal, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük ile Darende ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.
     Darende Belediyesini ziyaret eden Ünal, Belediye Başkanı İsa Özkandan çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ünal, belediyelerin AK Parti iktidarları döneminde önemli hizmetler yaparak toplumun sorunlarını çözmeye çalıştığını belirtti.
     Ünal, daha sonra Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamidettin Ateşi makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü.
     Darende ve bölge insanına önemli hizmetler kazandıran vakfın örnek çalışmaları olduğunu belirten Ünal, Toplumda ihtiyaç olan her alanda vakfınızın insanların yardımına koşarak gerçekleştirdiği faaliyetleri takdirle izliyoruz. Keşke her yerde Hulusi Efendi Vakfı gibi bir kurum, sizler gibi örnek insanlar olsa diye konuştu.
     Ünal, ziyaretlerin ardından Somuncu Baba Külliyesinde verilen iftara katıldı. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Ünal, daha sonra ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, Darendede Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER