AK Parti Grup Başkanvekili Aydın:

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: -"Milletin kendine ait özgürlükçü bir anayasası olduğunu, bir de ülkede terörün bittiğini düşünün. Bundan sonra bu ülkede nelerin olabileceğini sizler tahmin edin. Emin olun çağ atlarız, Türkiye muazz


KARS (A.A) - AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, "Milletin kendine ait özgürlükçü bir anayasası olduğunu, bir de ülkede terörün bittiğini düşünün. Bundan sonra bu ülkede nelerin olabileceğini sizler tahmin edin. Emin olun çağ atlarız, Türkiye muazzam bir sıçrama yapar" dedi.
     Devlet Su İşleri 24. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda AK Parti Kars İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisinin 6. dersine katılan Aydın, parti olarak şimdiye kadar insan merkezli çalıştıklarını belirterek, bu konuda ayrım yapmadıklarını söyledi.
     Ülkede yaşayan her insanı birinci sınıf vatandaş saydıklarını ve partilerinin bu sayede başarılı olduğunu ifade eden Aydın, "Dili, dini, ırkı, etnik yapısı ne olursa olsun biz o insana hizmet etmekle mükellefiz. Devletin görevi, birliği ve huzuru sağlamaktır" diye konuştu.
     Aydın, Türkiyenin artık sorunlarından kurtulmaya başladığına dikkati çekerek, şöyle devam etti:
     "Milletin kendine ait özgürlükçü bir anayasası olduğunu, bir de ülkede terörün bittiğini düşünün. Bundan sonra bu ülkede nelerin olabileceğini sizler tahmin edin. Emin olun çağ atlarız, Türkiye muazzam bir sıçrama yapar. Teröre ilişkin olarak çok ciddi kanlar verdik, canlar verdik, 40 binin üzerinde insandan bahsediyoruz."
    
     -"Artık iğneyi kendine batır"-
    
     Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup Başkanı Hannes Swoboda karşısında düştüğü durumun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kendisini yürekten yaraladığını söyleyerek, şunları kaydetti:
     "Buna siyasetçi olarak sevinmedim, emin olun üzüldüm. Ne de olsa o bu ülkenin ana muhalefet partisinin genel başkanıdır. Türkiye Cumhuriyeti ana muhalefet partisinin genel başkanına yakışan tutum bu değildir. Kendisini o duruma sokmaması lazımdı. O tablo içinde bulunmaması lazımdı eğer sosyalistler bile sizi oradan kovuyorsa, eğer sosyalistler bile Türkiye Cumhuriyetinin başbakanını orada kötülerken sana dur diyorsa artık iğneyi kendine batır be kardeşim."
     Aydının konuşmasının ardından kişisel gelişim uzmanı Abdülkadir Özbek de hafıza teknikleri konusunda sunum yaptı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber AK Parti Grup Başkanvekili Aydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER