AK Parti Giresun Milletvekili Geldi:

AK Parti Giresun Milletvekili Geldi: -Giresun Belediyesi, son zamanlardaki icraatları ile Giresunu ileriye taşıyacağına maalesef belirli kişileri ilerletme çabası içindedir


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Giresun Belediyesi, son zamanlardaki icraatları ile Giresunu ileriye taşıyacağına maalesef belirli kişileri ilerletme çabası içindedir dedi.
     Geldi, AK Parti Giresun İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Giresun Belediyesince eski dolum tesisi arazisinin özel bir hastane yapımı için tahsis edileceğini söyledi.
     Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksuya yönelik eleştirilerde bulunan Geldi, şöyle devam etti.
     Giresun Belediyesi, son zamanlardaki icraatları ile Giresunu ileriye taşıyacağına maalesef belirli kişileri ilerletme çabası içindedir. Hangi gerekçelerle otogar yapımından vazgeçilerek özel hastane yapımına karar verildi- Hizmet kastı mı var, yoksa rant hesabı mı- Yandaşlara peşkeş çekme işi için örnek olarak bu uygulamayı gösterebilir miyiz- Otogar yapılmayacağına göre yapımı düşünülen spor salonu ne olacak- Özel sağlık merkezi başka yere yapılmaz mı- Yoksa müsait olan arsalar başkalarına mı söz verildi-
     Giresuna yapılacak hizmetlere hiç bir zaman karşı olmadıklarını dile getiren Geldi, sözlerini şöyle tamamladı:
     Biz AK Parti olarak, her zaman yatırımcının yanındayız. İş adamının, müteşebbisin yeşil sermayelisi, kırmızı sermayelisi, AK Partilisi, CHPlisi, MHPlisi olmaz. Asıl olan Giresuna ilave yatırımların yapılmasıdır. Bu anlamda önemli olan yeni istihdam alanları oluşturmak, yeni hizmet alanları üretmektir. Bu sebeple insanımıza daha güzel, hizmetler sunulmasına yönelik rekabetçi yeni sağlık alanlarının yapılmasını destekliyoruz. Sayın belediye başkanının sözünde durmasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Veysel Kara
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Giresun Milletvekili Geldi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER