AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk:

AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: -Çöp gerçekten Giresunun ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Çöp gerçekten Giresunun ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir dedi.
     Öztürk, Medya Tanıtım Başkanı Talat Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Vahit Sarısarayla birlikte parti binasında basın toplantısı düzenledi.
     Giresun için çöpün önemli bir sorun olduğunu vurgulayan Öztürk, çöp sorununun çözülmesini istediklerini belirtti.
     Çöp gerçekten Giresunun ciddi sorunudur, mutlaka çözülmelidir. Çözüm için de Giresun Belediyesi ve iktidara düşen neyse herkes üzerine düşeni yapmalıdır diyen Öztürk, Belediye Başkanı Kerim Aksunun 2009 yerel seçimlerindeki, 6 ay içinde çöpü çözeceğim sözlerini hatırlatarak, şöyle devam etti:
     Giresun Belediye Başkanı hangi çalışmayı yapmaktadır. Çöp yeriyle ilgili halkın eleştirilerine hangi savunmaları yapmaktadır. Doğrusu bunu merak ediyoruz. Ortaya çıkan tablo şu; çöple ilgili en büyük sorun Giresun merkezde yaşanmaktadır. Bugüne kadar bu sorunu çözemedi. Öncelikle Giresun Belediye Başkanı çıkıp, ey halkım, ben size çöp konusunda söz verdim ama çözemedim diyerek halkı yanılttığından dolayı özür dilemesi gerekir. Sayın Başkanın bugüne kadar çöple ilgili çalışması var mı- Biz bunu duymadık. Duyan varsa bilmiyorum! Eğer çöp sorunu Katı Atık Birliğinin çalışması üzerinden çözülecekse, birliğin en büyük üyesi Giresun Belediyesidir. Sayın Valimiz samimiyetle, iyi niyetle çalışma yürütüyor. Bu sorunun en büyük sorumlusu ve çözme taahhüdü bulunan Giresun Belediye Başkanı neden saklanmaktadır. Çözüm noktasında en büyük sorumluluk onlarda iken lütfen sahne arkasına saklanmasınlar.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER