AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: -Türkiyede akşam söylediğini sabah unutan bir muhalefet var. Bunu biz Büyükşehir Yasasında gördük


BURDUR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, Türkiyede akşam söylediğini sabah unutan bir muhalefet var. Bunu biz Büyükşehir Yasasında gördük dedi.
     Türel, partisinin Burdur Öğretmenevinde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, hiç bir zaman makam ve mevki hesabıyla siyaset yapılan bir partinin mensupları olmadıklarını söyledi.
     AK Partinin Türkiyeyi kalkındırmaya yönelik hedefleri olduğunu belirten Türel, Türkiyeyi barajlarla, köprülerle, otoyollarla, hastanelerle ve bir çok tesisle kalkındırmak istediklerini ve bunu da 10 yıl içinde gösterdiklerini kaydetti.
     Hem maddiyatta. hem de maneviyatta Türkiyeyi kalkındırmak isteyen bir siyasi partinin mensupları olduklarını ifade eden Türel, aksi takdirde bu kalkınmanın çok kalıcı olmayacağına işaret etti.
     Yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinin Burdur, Türkiye ve millet için çok önemli olduğunu dile getiren Türel, Türkiyenin ve gelecek nesillerin AK Parti iktidarına ihtiyacı olduğunu, AK Partinin kısır çekişmelere kurban edilmemesi gerektiğini anlattı.
     Muhalefetin iftira ve yalan söylemlerine karşı AK Partinin kendi içinde diri ve bir olması gerektiğini bildiren Türel, şöyle konuştu:
     Bugüne kadar bu noktada nasıl muhalefet gereken dersi almışsa bundan sonrada alacaktır. Çünkü Türkiyede akşam söylediğini, sabah unutan bir muhalefet var. Bunu biz Büyükşehir Yasasında gördük. Geçmişte Kalkınma ajansları Türkiyeyi eyaletlere bölecek diyen muhalefet, çok geçmeden 2 sene sonra bir de baktık ki Benim ilime neden kalkınma ajansı kurmadın diye soru önergeleri verdi. AK Partiyi sorguladı, suçladı.
     Konuşmaların ardından, AK Partiye katılanlara rozetleri takıldı.
     Toplantıya, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım, Uşak Milletvekili Mehmet Altay, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER