AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: AK Parti siyaset akademisinin özelliği, objektif değerlendirmelerinin, dışarıdan katılmak isteyen herkese Türkiyenin her tarafında açık olmasıdır


DÜZCE (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti siyaset akademisinin özelliği, objektif değerlendirmelerinin, dışarıdan katılmak isteyen herkese Türkiyenin her tarafında açık olmasıdır dedi.
     Soylu, AK Parti Siyaset Akademisinin Düzcede düzenlediği Yerel Yönetimler-2 dersine konuşmacı olarak katıldı.
     AK Partinin Siyaset Akademisinde sadece kendi üyelerine aktarımlarda bulunmadığını anlatan Soylu, AK Parti siyaset akademisinin özelliği, objektif değerlendirmelerinin, dışarıdan katılmak isteyen herkese Türkiyenin her tarafında açık olmasıdır diye konuştu.
     Siyaset akademilerinin bir örnek teşkil ettiğini, takip ve taklit edilir olduğunu dile getiren Soylu, diğer siyasi partilerin, AK Partinin Siyaset Akademisinin bu anlayışını kendilerine uygulamak için ellerinden geleni yaptığını ifade etti.
     Soylu, bu durumdan mutlu olduklarını belirterek, Çünkü siyasetin, ahlaki ölçüde bizi zorlayacak rakiplere de ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Onlar bizi ne kadar zorlarsa, o kadar daha fazla sahada hem milletimizle hem bilgimizle Türkiyenin geleceğine kendimizi konsantre ederiz. İnşallah onlarda AK Partinin siyaset akademisine verdiği anlayışla bunu yaparlar şeklinde konuştu.
     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, partisi tarafından sürüdürülen Parti Okulunda yaptığı bir konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine söylenmeyecek sözler sarf ettiğine dikkati çeken Soylu, şunları kaydetti:
     Okul bu değildir. Okul ahlaktır, sevgidir, saygıdır. Okul birliğin, beraberliğin tesisidir ve centilmenliktir. Yine kusur bizde, taklit etmişler ama tam öğretememişiz. İnşallah onu da hep birlikte öğreteceğiz dedi.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER