AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler


KARABÜK (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler dedi.
     Şahin, Karabükte yerel yayın yapan Bizim Radyo Televizyonunun (BRTV) kuruluşunun 18. yılı dolayısıyla Büyük Kulüpte verilen kokteylde yaptığı konuşmada, radyo, televizyon ve kitle iletişim araçlarının, toplumun gücü olduğunu söyledi.
     Basını, insanların işiten kulağı ve gören gözü olarak nitelendiren Şahin, bu yönüyle basının kamu hizmeti gördüğünü, vatandaşın haber alma özgürlüğünü yerine getirdiğini belirtti.
     Şahin, şunları söyledi:
     Siyasiler ve halk, basından düz ayna olmasını bekler. Ne içbükey ayna ne de dışbükey ayna olun. Yani ne olanı olduğundan küçük ne de büyük gösterin. Olanı yansıtın. BRTV, düz ayna olma konusunda başarılı bir çizgi izliyor. 18 yıldır yayında olmasını bu çizgisine bağlıyorum. Ben kamu görevi gören başta BRTV çalışanları olmak üzere ülkemizdeki bütün basın çalışanlarını hizmetlerinden dolayı kutluyorum. Başarılar diliyorum.
     Mehmet Ali Şahin, kokteylde, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, BRTV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve diğer protokol üyeleriyle sohbet etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER