AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar,

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Kayseride -Hotar, Gazzeye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Furkan Doğanın ailesini ziyaret etti


KAYSERİ (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Gazzeye insani yardım taşıyan Mavi Marmara gemisine İsrail tarafından düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden Furkan Doğanın ailesini ziyaret etti.
     Hotar, beraberinde, AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ve AK Parti milletvekilleri İsmail Tamer, Tülay Selamoğlu ile AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve bazı partililerle Furkan Doğanın Melikgazi ilçesi Alparslan Mahallesindeki evine gitti.
     Furkan Doğanın babası Ahmet Doğan, burada yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Gazzedeki ablukanın tamamen kaldırılmasını beklediklerini söyledi.
     İsrailin özrünü önemli bir gelişme olarak değerlendiren Doğan, Filistinde sadece karadan abluka söz konusu değil. Hem denizden hem havadan hem de karadan abluka var. Abluka kalksın demek, karadan Refah Sınır Kapısı kalsın, İsrailden mallar girsin demek değildir. Denizden de girilebilmeli, havadan da ulaşım sağlanabilmeli. Abluka bir bütün olarak kalkmalı diye konuştu.
     Hotar da hükümet olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.
     Heyet, Kuran-ı Kerimin okunmasının ardından Doğanın evinden ayrıldı.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER