AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: -Irak Merkezi Hükümeti Sayın Bahçeliye vize vermeyerek, çok büyük bir yanlış yapmıştır. Irak Merkezi Hükümetini bu anlamda kınıyoruz


ADANA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Irak Merkezi Hükümeti sayın Bahçeliye vize vermeyerek çok büyük bir yanlış yapmıştır. Irak Merkezi Hükümetini bu anlamda kınıyoruz dedi.
     Çelik, yaralı Suriyelileri ziyaret ettiği Seyhan Araştırma ve Uygulama Hastanesi çıkışında gazetecilerin sorusu üzerine, Irak Merkezi Hükümetinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliye Kerkük ziyareti için vize vermemesini değerlendirdi.
     Sayın Bahçelinin Kerküke gidişinin engellenmesini kınıyoruz diyen Çelik, şöyle konuştu:
     Sayın Bahçeli Kerküke, Kerküklü kardeşlerimizle beraber olmak üzere gidecekti. Bayram vesilesiyle ziyaret edecekti. Irak Merkezi Hükümeti sayın Bahçeliye vize vermeyerek, çok büyük bir yanlış yapmıştır. Irak Merkezi Hükümetini bu anlamda kınıyoruz. Sayın Bahçelinin oraya gitmesini ve Kerküklü kardeşlerimizle bir araya gelmesini arzu ederdik. Ortaya çıkan tablo, Irak Merkezi Hükümeti açısından ve Irak Başbakanı Maliki açısından iç açıcı bir tablo eğildir. Türkiyede önemli bir partinin genel başkanının bu şekilde engellenmesi, Irak Merkezi Hükümeti açısından olumlu bir tablo anlamına gelmez. Açıkça kınıyoruz.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER