AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu: -Basın, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemlidir


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, basının, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemli olduğunu bildirdi.
     Mazıcıoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, gazeteciliğin, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir meslek olduğunu vurguladı.
     Basının görevinin ilkeli yayıncılık anlayışıyla olayları tarafsız bir şekilde halka aktarmak olduğunu belirten Mazıcıoğlu, şunları kaydetti:
     Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olarak basın, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından önemlidir. Fedakarca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği sağlamak toplum olarak hepimizin görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle, Basın Ahlak Esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren ve kamu hizmetlerinin yürütümünde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Mazıcıoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER