AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: -Devir değişiyor ve çağa ayak uydurmak gerekiyor


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçilerden biri olduğunu belirterek, Devir değişiyor ve çağa ayak uydurmak gerekiyor dedi.
     Koçer, Zirve Üniversitesi ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, sosyal medyayı kullanmayı çok sevdiğini bildirdi.
     Mütevelli Heyeti Başkanı Taner Nakıboğlu, Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa Genel Sekreter İhsan Palta, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Fevzi Akıncı ve Prof. Dr. Fatih Töremen ile görüşen Koçer, üniversite hakkında bilgi aldı.
     Her geldiğinde üniversitenin biraz daha büyüdüğünü ifade eden Koçer, Zirve Üniversitesinin yeni ve yenilikçi bir üniversite olduğunu ifade etti.
     Üniversitenin sosyal medyasını takip ettiğini ve çok güzel paylaşımlarda bulunulduğunu aktaran Koçer, Devir değişiyor ve çağa ayak uydurmak gerekiyor. Yenilikçi bir üniversite olduğunuzu burada da göstermiş oluyorsunuz diye konuştu.
     Ortadoğu Stratejik Araştırmalar Müdürü Doç. Dr. Gökhan Bacık ve Yrd. Doç. Dr. İsa Afacan ile de görüşen Koçer, onlara Suriyeli mültecilerin sorunlarından bahsetti.
     Koçer, Suriyede yaşanan olaylar hakkında akademisyenlerin de görüşlerini aldı.
     Bacık da Suriyede yaşanılan olaylar karşısında sağ duyulu davranılması gerektiğini vurgulayarak, Türkiyenin dikkatli adımlar atması gerektiğinin altını çizdi.
     Zirve Üniversitesinin Gaziantepe büyük bir dinamizm getirdiğini belirten Koçer, şunları kaydetti:
     Uluslarası öğrenci ve öğretim üyelerinin olması tam bir uluslararası kampüs atmosferi yaratmada imkan sunmakta. Kampüsteki fiziki ve teknik alt yapı birçok üniversiteye örnek olacak nitelikte. Zirve Üniversitesi tüm akademik kadrosuyla Gaziantepin içinde ve farklı projelerde rol almakta. Belli dönemlerde akademisyenlerle bir araya gelip ülkemizde yaşanan sosyal ve ekonomik sorunlara çözüm üretebilmeliyiz. Zirve Üniversitesinin önemli konulara ilişkin yapmış olduğu açıklamalar ve basılı materyaller karar alıcılara yön göstermektedir.
     Üniversitenin laboratuvarın da gezen Koçer, denizcilik bölümüne ait smulatörde kaptanlık yaptı.
     Denizcilik Müsteşarlığı tarafından hediye edilen tarihi çapanın önünde fotoğraf çektiren Koçer, Taner Nakıboğluna çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Koçer: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER