AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Türkiye bugün genç, dinamik nüfusu ve ekonomideki büyümesiyle dünyanın en önemli ülkeleri arasındadır


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Türkiyenin bugün genç, dinamik nüfusu ve ekonomideki büyümesiyle dünyanın en önemli ülkeleri arasında olduğunu bildirdi.
     Milletvekilinin danışmanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Gaziantep Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şubesi 6. Genişletilmiş İstişare Toplantısına katıldı.
     Erdoğan, toplantıda, Avrupalıların, Türkiyeyi gelişmiş ülkeler kategorisine koyduğunu belirtti.
     Geçen haftalarda Belçikada Avrupa Parlamentosunda (AP) yapılan toplantılara katıldığını aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:
     Bizim Türk heyetinin dinamizmini gören eski Avrupa Parlamentosu Başkanı Jerzy Buzek, Biz Türkiyeyi Avrupa Birliğine almamakta hata yaptığımız gibi Kıbrıs Rum Kesimini müzakereler bitmediği için ikinci ve daha büyük bir hata yaptık dedi.
     Türkiyenin ekonomik yapısının gelişmesinde MÜSİADın büyük payı olduğuna değinen Erdoğan, Bizim ticari anlayışımızda yüksek ahlak, yüksek teknoloji, çok kar etme var. Bu da çok çalışmamızdan kaynaklanıyor dedi.
     Dünyanın bir çok ülkesinden bilim adamının Türkiyenin sağlığını ve bu sağlıkla büyümenin nasıl meydana geldiğini incelemek için geldiğini aktaran Erdoğan, Türkiyenin enerjide büyük sorun yaşadığını belirtti.
     Türkiyenin geleceğin lider ülkeleri arasında yerini alacağını vurgulayan Erdoğan, Türkiye bugün genç, dinamik nüfusu ve ekonomideki büyümesiyle dünyanın en önemli ülkeleri arasındadır değerlendirmesinde bulundu.
     Toplantının sonunda Erdoğana günün anısına bir teşekkür plaketi verildi.
     Toplantıya, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamet Temel, MÜSİAD Gaziantep Başkanı Kurt Ali Kılçık ve çok sayıda genç iş adamı katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER