AK Parti Gaziantep Milletvekile Koçer ile

AK Parti Gaziantep Milletvekile Koçer ile Başkan Tahmazoğlu ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek, sorunlarını dinliyor.
     Şahinbey Belediyesinden yapılan açıklamada, Nejat Koçer ve Mehmet Tahmazoğlu, Cengiz Topel Mahallesinde ihtiyaç sahibi 5 ailenin evine misafir oldu.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte ziyaret ettikleri ailelere, Başbakanın selamlarını ilettiklerini belirtti.
     Ailelerin sorunlarını dinlediklerini, çözebildiklerini anında çözüme kavuşturduklarını aktaran Koçer, Bu çerçevede sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiriyoruz. Bu ziyaretlerimiz Ramazan ayı boyunca iftar öncesi ve sonrası devam edecektir dedi.
     Başkan Tahmazoğlu, ev ziyaretlerini sadece Ramazan ayında değil, daha öncede her hafta ekibiyle birlikte yaptıklarını söyledi.
     Tahmazoğlu, Milletvekilimiz Nejat Koçer ile birlikte ev ziyaretleri yaptık. Belediye olarak ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapıyoruz. Cengiz Topel Mahallesinde ziyaret ettiğimiz ailelerimizin sorunlarını dinledik. Çözüm noktasında çalışmalar yaptık. Bu gezi ve yardımlarımız sadece Ramazan ayıyla sınırlı değil, yılın 12 ayı gece gündüz devam edecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekile Koçer ile Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER