AK Parti Gaziantep Milletvekil Şahin ve

AK Parti Gaziantep Milletvekil Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, vatandaşların sorunlarını diledi


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Barak Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını diledi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şahin, ziyarette, Türkiye için model olacak bir çok çalışmayı Şahinbey Belediyesinde gördüklerini ifade etti.
     Belediyelerin son 15 yılda yaptığı çalışmalarla hiç olmadığı kadar Türkiyenin önünü açtığını belirten Şahin, şunları kaydetti:
     Türkiyenin büyümesi ve gelişmesindeki en önemli dinamolardan biriside Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu anlayışındaki belediye başkanlarımızdır. Bu anlamda Ankarada da başka illerin milletvekillerinden ve Bakanlarımızdan, başkanımızın çalışmalarını duyduğumuzda çok mutlu oluyoruz. Geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç beyle oturup sohbet ettiğimizde Bursada bir toplantı yaptıklarını ve Başkanımızın Şahinbeyde başlatmış olduğu kentsel dönüşümü örnek ve model olarak anlattığından bahsetti.
     Şahin, belediyenin yaptığı çalışmaları örnek vererek, beşikten mezara kadar yapılan hizmetleri olduğunu bildirdi.
     Ziyaret esnasında, Barak Mahallesi muhtarının kendisine onlarca sorun sıralayacağını düşündüğünü dile getiren Şahin, Oysa muhtarımız mahallelerinde yapılan hizmetleri anlatarak Şahinbey Belediyesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bende bütün Barak Mahallesi adına başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekil Şahin ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER