AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati

AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati Bahçeci: -Finikeye yapılacak olan hizmetlerin önünde zihniyet meselesinden başka bir engel yoktur


ANTALYA (A.A) - AK Parti Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci, Finikeye yapılacak olan hizmetlerin önünde zihniyet meselesinden başka bir engel yoktur dedi.
     Bahçeci, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, hükümetin bazı yasal düzenlemeler yaparak, ülke kaynaklarının daha verimli kullanılması için çalıştığını söyledi. Bunlardan en önemlisinin Büyükşehir Belediye Yasası olduğunu ifade eden Bahçeci, bu yasaya atfen Finikedeki diğer siyasetçilerin olumsuz eleştiriler yaparak asıl yapılmak istenen hizmetlerin hedefini saptırmaya çalıştıklarını savundu.
     Finike ve belde belediyelerinin daha önce itfaiye birliği kurarak bölgeye en iyi hizmeti verdiklerini anımsatan Bahçeci, aynı belediyelerin, iradeyi hal birliğinde gösteremediklerini kaydetti. Bir tarım kenti olan Finikede ticaretin can damarı olan hallerde iptidai düzen ve eski alışkanlıklar üzere süren ticaretin sadece üreticiyi değil aynı zamanda tüccarları da sıkıntıya soktuğunu ileri süren Bahçeci, Fiziksel yetersizliklerin yanı sıra dağınık olan hallerimizin modern ve kullanılışlı depoları ve yazıhaneleri ile Antalyamızın Finikemizin imajına ve ticari kapasitesine yakışır bir hal kompleksine dönüştürülmesinin önünde zihniyet meselesinden başka görünür hiçbir engel yoktur diye konuştu.
     Hallerin birleştirilmesi konusunda Finike, Turunçova, Yeşilyurt ve Hasyurt belediyelerinin tüm detaylarda anlaşma sağlamalarına rağmen, CHPli Sahilkent belediyesinin bu birleşmeye katkı vermediğini iddia etti. Hem yer konusunda hem de belediyelere düşen hisse dağılımı konusunda CHPli Sahilkent Belediyesi dışındaki dört belediye Sahilkent Belediyesinin kaygılarını gidermeye hazır olduklarını söylemelerine rağmen sorunun çözülemediğini dile getiren Bahçeci sözlerini şöyle sürdürdü:
     Bugün geldiğimiz noktada hallerin birleşmesi, Büyükşehir Belediye Yasası gereği yasal bir zorunluluk olmuştur. Özellikle Sahilkent Belediyesinin ikna edilmesi konusunda, eğer ilçemize hizmet vermek aşkıyla dağ bayır dolaşan siyasilerimiz varsa neyi nerede aradıklarına tekrar baksınlar. Başarının yolu kendinizi tribünlere göstermekten değil alın teri dökerek takdiri kamuoyuna bırakmaktan geçmekte ve bunu yaparken de ofsaytsa düşmemektir. Köylünün de Finikelinin de en acil sorunu hal sorunudur.
     Sorunlara çözüm üretmek için çağrılarının Finikede siyaset yapan tüm siyasilere olduğunu kaydeden Bahçeci, CHPde siyaset yapan ve yapmayı düşünen siyasilerin CHPli Sahilkent Belediyesinin hallerin birleştirilmesi konusunda ikna etmeleri gerektiğini, kendilerinin de her zaman Finikenin menfaatine olacak işler için bir araya gelmeye hazır olduklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER