AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: -Ramazan ayında fakiriyle zenginiyle oruç tutarak açlığı ve susuzluğu birlikte yaşadık


DİYARBAKIR (A.A) - Partisinin Miryıldız Düğün Salonunda verdiği iftar yemeğinde tezgahın başına geçen AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, vatandaşlara yemek dağıtarak,Ramazan ayında fakiriyle zenginiyle oruç tutarak açlığı ve susuzluğu birlikte yaşadıkdedi.
     Advan, on bir ayın sultanı olan ramazan ayı, iyilik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı yeniden canlandırarak akrabalık, komşuluk ve din kardeşliği ilişkilerimizin yeniden inşasında önemli fırsatlar sunduğunu söyledi.
     Mübarek ay içerisinde verilen iftarların da müminler arasındaki beraberlik ve kaynaşmayı, en önemlisi olan paylaşmayı ortaya çıkardığını belirten Advan şöyle konuştu:
     Ramazan ayı girdiğinden bugüne kadar bizde vatandaşlarımızla, beldelerimizle, ilçelerimizle onların bu mübarek ay içerisindeki duygularını paylaşmaya çalıştık. Hem beldelerimizde hem köylerimizde onların aşıyla, işiyle, derdiyle dertlendik. En önemlisi de bu mübarek ayda fakiriyle, zenginiyle oruç tutarak açlığı ve susuzluğu birlikte yaşadık.
    
     Muhabir: Aziz Aslan
     Yayıncı: Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER