AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci:

AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: -AK Parti, siyasetin inanılan, güvenilen, söz verdi mi canı pahasına sözünü tutan, emanete ihanet etmeyen ve ettirmeyen, söz söylediği zaman da yerine getiren yeni yüzü oldu (Fo


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, AK Parti, siyasetin inanılan, güvenilen, söz verdi mi canı pahasına sözünü tutan, emanete ihanet etmeyen ve ettirmeyen, söz söylediği zaman da yerine getiren yeni yüzü oldu dedi.
     AK Parti Denizli İl Başkanlığınca düzenlenen Siyaset Akademisi, Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda başladı.
     Açılış töreninde konuşan Zeybekci, Türkiyede siyasetin Latinceden gelen politika sözcüğü anlamında kullanıldığını belirterek, bunun çok yüzlülük demek olduğunu ifade etti.
     Siyasetçinin, söylediğiyle yaptıkları arasında çelişkiler olan kişi gibi algılandığını kaydeden Zeybekci, Maalesef yıllarca Türkiyede siyaset, hep uzak durulması gereken kurum olarak görülmüş. Siyaset, statüko için hep bulaşılmaması gereken, itibar edilmemesi gereken, içinde düzgün insanların olmaması gereken bir kurum olarak lanse edilmiş. Anketlerde Türkiyede en az güvenilen kurum TBMM, en az güvenilen insan da siyasetçi çıkıyor. En çok güvenilen kurum ise silahın ebadına göre değişiyor, en büyük silahı olanlar en çok güvenilen kurum, en az silahı olan kurum, en az güvenilen kurum diye konuştu.
     Zeybekci, AK Partinin kuruluşundan itibaren siyasete itibar kazandırdıklarını kaydederek, şöyle konuştu:
     AK Parti, siyasetin inanılan, güvenilen, söz verdi mi canı pahasına sözünü tutan, emanete ihanet etmeyen ve ettirmeyen, söz söylediği zaman da yerine getiren yeni yüzü oldu. Biz AK Parti olarak şuna inandık; biz inanılan, güvenilen, itibar edilen tek çözüm yolu olan bir siyaset ortaya çıkarırsak, böyle bir zemin ve iklim ortaya çıkarırsak bunun en çok kazananı millet olur dedik. Onun için bugüne kadar hep böyle davrandık. Siyaseti yukarıya doğru tırmandırıyoruz. O sebepten dolayıdır ki artık bugün en çok inanılan güvenilen kişi dendiğinde liderimizden başlamak üzere. Tayyip Erdoğan aldığımız oyun bile çok üzerinde bir oy oranlarıyla inanılan, güvenilen kişi haline geldi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Zeybekci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER