AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Çıraka

AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Çıraka ziyaret


ADANA (A.A) - Balcalı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Genç, AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırakı ziyaret etti.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Çırak, canların emanet edildiği halk otobüsü şoförlerinin insan hayatında çok önemli yeri olduğunu belirterek, yolculuk esnasında tatsız olaylarla karşılaşmamak için özellikle şoför ve muavinlerin sıkça eğitimden geçirilmesi gerektiğini ifade etti.
     Çırak, halk otobüsü şoförlerinin hayatın her alanında var olduğunu hatırlatarak şöyle devam etti:
     Hizmet sorumluluğunu alan bu şoför esnafımız, insanımıza hizmet sunan çok önemli kişilerdir. Bu nedenle sürücülerimiz, geçmişten bu yana Türkiyenin en büyük ve en örgütlü sivil toplumunu oluşturur. Sürücülerimiz, insanın ve yükün taşınmasına, mutlu ve güzel günlerden acının paylaşılmasına ve en önemlisi de şehir içlerinde toplu taşımanın sağlanmasında çok önemli sorumluluklar üstleniyorlar. Bu büyük mesuliyeti bilerek şoförlük yapmak önemli bir iştir. Şoförlerimiz, yaptıkları bu zorlu işle her türlü takdiri hak etmekteler.
     Çırak, Hatayda bir yolcunun özel halk otobüsü şoförü Semir Bağdadiyi bıçaklayarak öldürmesinin bir vahşet olduğunu dile getirerek, İnşallah bu tür tatsız olaylarla bir daha karşılaşmayız diye konuştu.
     Genç ise, şoförlerin eğitimsiz ve kültürsüz kişilerden oluştuğunu savunarak, Zaman zaman bizim şoför ve muavinlerimiz de kavgalara karışıyor. Sürücülerimiz bir yolcu alabilmek için tehlikeli araç kullanıyorlar. Bu da üzücü kazalara sebep oluyor. Biz şoförlerimize eğitim veriyoruz ama yine de yeterli değil. Şoför gerektiğinde başından belayı def etmek için özür dilemesini bilmeli. Biz halk otobüslerine kamera sistemi yerleştirmeye başladık. Bu tür olayların önüne geçmek için biraz zamana ihtiyacımız var. Zamanla bunu aşacağımıza inanıyorum diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Çıraka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER