AK Parti Bursa Milletvekili Şerbetçioğlu:

AK Parti Bursa Milletvekili Şerbetçioğlu: -Türkiye hedefleri olan bir ülke, hiçbir güç ve tezgah önümüzü kesemez


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Türkiye hedefleri olan bir ülke, hiçbir güç ve tezgah önümüzü kesemez dedi.
     Şerbetçioğlu, Bursa Çanakkaleliler Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Göktürk 2 uydusu fırlatma töreninde ODTÜde yaşanan olaylarla ilgili, Yaşananlar, ülkemizin geldiği bu başarılı çizginin geriye götürülmesini isteyenler ile kaostan beslenen güçlerin amaçladığı bir tablodur. Buna fırsat vermeyeceğiz dedi.
     Türkiyenin istikrarından ve dünya devleti olmasından rahatsızlık duyanların komplo peşinde koştuklarını öne süren Şerbetçioğlu, şöyle konuştu:
     Türkiye tüm dünyanın takdir ettiği bir lidere sahip. Biz demokratik çizgide bu ülkenin istikrarına katkı koyarak ülkemizi her açıdan daha ileriye götürmek zorundayız. Sorunları çözecek iradeye sahibiz. 2023 hedefimize ulaştığımızda kazanan sadece Türkiye olmayacaktır. Bölgemiz ve Alem-i İslam da kazanacaktır. Türkiye hedefleri olan bir ülke, hiçbir güç ve tezgah önümüzü kesemez.
     AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın da Türkiyenin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir ülke olduğunu belirterek, Bu istikrar devam ettikçe ekonomideki kalkınmışlık en kısa sürede vatandaşımıza yansıyacaktır. İşçimiz, memurumuz ve emeklimize iş ve aş olarak dönecektir diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber AK Parti Bursa Milletvekili Şerbetçioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER