Ak Parti Bursa İl Başkanı Yalçın:

Ak Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: -(Balyoz Planı davası kararları) Mahkeme kararını verdi ve artık Yargıtay süreci başladı. Kimse hapse girdi diye sevinmiyorum ama bu ülkede her 10 yılda bir milletin gözü açılmasın diye kafalarına b


BURSA (A.A) - AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Balyoz Planı davası kararlarına ilişkin, Mahkeme kararını verdi ve artık Yargıtay süreci başladı. Kimse hapse girdi diye sevinmiyorum ama bu ülkede her 10 yılda bir milletin gözü açılmasın diye kafalarına balyozu indirirlerdi. Artık buna kimse cesaret edemeyecek dedi.
     Yalçın, AK Parti Yenişehir İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada 30 Eylülde yapılacak 4. AK Parti Olağan Büyük Kongresinin Türkiye ve bölge için çok önemli olduğunu belirtti.
     Yalçın, Türkiye 11 yıllık yeni bir döneme giriyor. Başbakanımız bununla ilgili olarak kurultayda yapacağı konuşmada Türkiyenin 11 yıllık hedeflerini büyük bir deklarasyon ile halkımıza duyuracak. Türk tarihi için çok önemli bir kurultay yaşayacağız dedi.
     Balyoz Planı davasında verilen kararları da değerlendiren Yalçın, mahkemenin verdiği karar ile Yargıtay sürecinin başladığını belirterek, şöyle devam etti:
     Bu konu son derece önemlidir. Kimse hapse girdi diye sevinmiyorum. Ama bu ülkede her 10 yılda bir milletin gözü açılmasın diye kafalarına balyozu indirirlerdi. Artık buna kimse cesaret edemeyecek. Bu tehlike ortadan kalkmıştır.
     AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de TSE tarafından yapılması planlanan Otomotiv Test Merkezi için bütün Bursa milletvekillerinin önceliğinin Karacabey olduğunu ifade etti.
     Şahin, söz konusu tesisin Karacabeyde bulunan TİGEM arazisine yapılmasını arzuladıklarını ancak burada bir sorun çıkması halinde alternatif olarak Yenişehir Çardakköydeki Hazine arazisini önereceklerini söyledi.
     Toplantıya Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, AK Parti Bursa milletvekilleri Önder Matlı, İsmail Aydın, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, İsmet Su ve Hakan Çavuşoğlunun yanı sıra çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Harun Sak / Metin Aktaş
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ak Parti Bursa İl Başkanı Yalçın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER