AK Parti Burdur Yerel Yönetimler Şura

AK Parti Burdur Yerel Yönetimler Şura Toplantısı -AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -Bizim yerel yönetimlerle ilgili politikalarımızın temelinde insana, millete hizmet var


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, Bizim yerel yönetimlerle ilgili politikalarımızın temelinde insana millete hizmet var dedi.
     Burdur Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen AK Parti Burdur Yerel Yönetimler Şurası ve İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, AK Partinin yerel yönetimlerle milletin gönlünü kazandığını kaydetti.
     Partinin önce yerel yönetimlerle kendini ispat ettiğini ifade eden Yıldırım, Bizim yerel yönetimlerle ilgili politikalarımızın temelinde insana, millete hizmet var. Bunu bütün çalışma alanlarımızda göstermeye çalışıyoruz. Ayrıştırma, ötekileştirme asla yer almıyor. Bu çalışma düzenini Burdurda büyük bir özveriyle hep birlikte gerçekleştiriyoruz diye konuştu.
     AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik ise önümüzdeki yıllarda arka arkaya seçimlere gidileceğini hatırlattı. Türkiyede seçimlerin dönüşüm ve sonuç olmak üzere ikiye ayrıldığını belirten Özçelik, şöyle konuştu:
     Türkiyede dönüşüm seçimlerimde halkın iradesi sandığa yansıyor. Önümüzdeki süreçte yaşayacağımız sonuçlar bu anlamda çok önemli. Yerel seçimlerde düğmeyi baştan iyi düğmelemeliyiz. Baştan yanlış düğmelediğimizde arkadan gelen seçimlerde çok sıkıntı yaşarız. Çok daha fazla çalışmamız gerekir. Onun için bu işi birinci seçimde halletmemiz gerekiyor.
     Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya da 2004 yılında göreve geldiğinde Toplu Konut İdaresi ile anlaşarak Burdura bin 25 konutluk toplu konut projesi yapılmasını sağladıklarını anlattı.
     Yeni yapılan otobüs terminalinin şubat ayı sonunda belediyeye teslim edileceğini ve terminalin mayıs ayında hizmete açılacağını ifade eden Akkaya, yaptıkları hizmetlerden bazılarını şöyle sıraladı:
     Uzay Çatı Projesini gerçekleştirdik, çevresine 59 dükkan yaptık. Gıda ve balık pazarı projelerini gerçekleştirdik. İçme suyu projesi ile Burdur çayı ve çevre düzenlemesini, arıtma tesisini yaptık. Hayvan pazarı projesini hayata soktuk. Kültür merkezi projesinde sona gelindi. Göreve geldiğimizde 14 park varken, şu anda bu sayı 80in üzerine çıktı.
     AK Parti İl Başkanı İbrahim Ekici, AK Partinin her seçimde güven tazeleyerek oylarını artırdığını söyledi.
     AK Partinin yaptığı hizmetlerin saymakla bitiremeyeceğini belirten Ekici, En önemlilerinden bir tanesi hastanelerde yaşanan olumsuzluklar giderildi. Devlet hastaneleri, özel hastaneleri gıpta ettirecek niteliğe geldi. Tüm hastalara hangi sosyal güvenlik kuruluşuna bağlı olduğu sormadan gereken işlemler yapılıyor. İnsanlarımız yıllardır hak ettiği hizmetleri almaya başladı dedi.
     Konuşmaların ardından basına kapalı devam eden toplantıya AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay ve partililer de katıldı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Yerel Yönetimler Şura Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER