AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım:

AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: -(YGS sonuçları) Eğitim alanında ilimizin böyle gurur verici başarılar göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Hasan Hami Yıldırım, kentin Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) en başarılı iller arasında dokuzuncu olmasının, kendisini çok mutlu ettiğini ve gurur verdiğini bildirdi.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Burdurun açıklanan YGS sonuçlarına göre başarısını bir kez daha gösterdiğini kaydetti. Eğitimde dereceye girmenin Burdur açısından önemli ve sevindirici olduğunu belirten Yıldırım, tüm öğrencileri ve eğitimcileri başarılarından dolayı kutladı.
     Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Eğitim alanında ilimizin böyle gurur verici başarılar göstermesi bizleri çok mutlu etmiştir. Burdur eğitimdeki başarısını bir kez daha göstermiştir. Bundan sonra da bu tür başarıların devamının geleceğine inanıyorum. Bütün öğrencilerimizi bu yorucu maratonda göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı kutluyorum. Başta İl Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Çetin olmak üzere, tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AK Parti Burdur Milletvekili Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER