AK Parti Batman Milletvekili Özdemir:

AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: Yapılan her yol medeniyete açılan bir kapıdır


BATMAN (A.A) - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Türkiyenin muasır medeniyetler seviyesine her geçen gün bir adım daha yaklaştığını, en ücra köşedeki vatandaşa dahi yol ve su hizmeti götürüldüğünü belirtti.
     Batmanda Kantar Köprüsü ve bağlantı yol çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulunan Özdemir, firma yetkililerinden bilgi aldı.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köprünün, 480 metre uzunluğunda, 64 metre yüksekliğinde ve 10 metre genişliğinde yapılacağını anlattı.
     Kantar Köprüsünün 50 yıllık bir hayal olduğunu kaydeden Özdemir, Köprünün yapımı ile birlikte 15 köy ve bu köylere bağlı 25 mezra adeta medeniyetle buluşacak. Çalışmaların bitmesi halinde Batman ve Kantar bölgesi köyleri arasındaki mesafe azalacaktır. Yapılacak bağlantı yolları ile Batman, Diyarbakır-Bismil köyleri ile Batman, Mardin-Savur köyleri arasındaki ulaşım sorunu ortadan kalkacaktır. Yapılan her yol medeniyete açılan bir kapıdır dedi.
     İncelemeler esnasında Özdemire Batman Özel İdare Genel Sekreteri Hacı Yusuf Karatoprak, firma yetkilileri ve bazı partililer de eşlik etti.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Batman Milletvekili Özdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER