AK Parti Bartın Milletvekili Tunç muhtarlarla

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç muhtarlarla toplantı yaptı


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız beldesinde muhtarlarla toplantı yaptı.
     Tunç, Kozcağız Belediyesi misafir evinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, il genelinde devam eden kamu yatırımı tutarının 1 milyar 300 milyon lira olduğunu ifade ederek, il genelinde hayat kalitesini artıracak büyük yatırımlara imza attıklarını söyledi.
     Kozcağız beldesi kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisi inşaatı ihalesinin ocak ayında yapıldığını hatırlatan Tunç, yakın zamanda başlanacak projenin 1 yıl içerisinde tamamlanmasını hedeflediklerini belirtti.
     Tunç, Bartın-Kozcağız-Hasankadı-Karabük yolu projesinin Bartın-Karabük yoluna alternatif yol olacağını da vurgulayarak, şöyle konuştu:
     "Kozcağız Köprüsü projesi de yatırım kapsamına alındı ve inşaatına başlanacak. Kozcağız beldemiz bu yol projeleriyle bir kavşak noktası olacaktır. Yapımına başladığımız terminal ve sosyal tesis binası da beldede büyük bir ihtiyacı karşılayacaktır. Kozcağız Barajı ve Kışla sel kapanı projelerinin bitmesiyle ırmağına atık su iletilmeyecek, Bartın ve Amasraya da içme suyu sağlanacaktır."
     Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Tunça Kozcağız sentetik yüzeyli çim sahasının son durumunu gösteren bir tabloyu hediye etti.
     Toplantıya AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, Kozcağız belediye meclisi üyeleri ve muhtarlar katıldı.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç muhtarlarla Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER