AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi:

AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi: -Amacımız Ağrıyı spor merkezi yapmak


AĞRI (A.A) - AK Parti Ağrı Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ekrem Çelebi, Ağrının spor tesisleri ile ilgili ihtiyaç ve sorunları içeren raporu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça sunduğunu bildirdi.
     Çelebi, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Kasım 2012 tarihindeki Gençlik ve Spor Bakanlığının Plan ve Bütçe Görüşmelerinde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıça Ağrı ili ve ilçeleri ile ilgili sorun ve ihtiyaçları içeren raporu bizzat takdim ederek, destek istediklerini belirtti.
     Ağrıya devlet yatırımlarının getirilmesi için uğraş ve gayret içerisinde olduklarını ifade den Çelebi şunları kaydetti:
     2013 yılının bütçe tasarıları üzerinde görüşmeler devam ediyor. Ağrının sorunlarını ve ihtiyaçlarını bizzat Bakanlarımızla paylaşıyorum. Gençlik ve Spor Bakanımıza Ağrının sorun ve ihtiyaçlarını hakkında bir rapor sunarak, desteklerini istedik. Raporda Ağrı Merkeze 2 bin seyirci kapasiteli spor salonu yapımı ile Diyadin, Taşlıçay, Patnostaki sentetik sahalar için tribün, soyunma odaları ve saha ışıklandırmaları yapılması, Eleşkirt semt sahasının sentetik çimle kaplanması, Doğubayazıt ve Patnos ilçelerine tenis kortu yapılması, Ağrıda atletizm sahasının yapılması ve 4 Mahalleye prefabrike spor salonu yapılması gibi konular yer alıyor. Amacımız Ağrıyı spor merkezi yapmak. Çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir.
    
     Muhabir : Metin Karip
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber AK Parti Ağrı Milletvekili Çelebi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER