AK Parti İl Başkanı Ayar:

AK Parti İl Başkanı Ayar: -Belediye için yapılmış bir hizmet binası varken, Karabük insanının milyonlarca lirasının çöpe atılması taraftarı değiliz


KARABÜK (A.A) - AK Parti İl Başkanı Ömer Ayar, Belediye için yapılmış bir hizmet binası varken, Karabük insanının milyonlarca lirasının çöpe atılması taraftarı değiliz dedi.
     Ayar, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 2012 yılına dönüp baktıklarında güzel hizmetleri Karabüke kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Kamu kurum ve kuruluşlarının kendilerine ait binalarının olmadığını ifade eden Ayar, şöyle konuştu:
     Bu yıl içerisinde bir çok kamu kurumunun temeli atıldı. Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi, Kültür Merkezi, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Meteoroloji Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü binalarının inşaatları devam ediyor. İnşallah bu binaları gelecek yıl içerisinde hizmete başlayacaklar.
     Ayar, parti olarak merkezi hükümetin yatırımlarını en iyi şekilde Karabüke sunmaya çalıştıklarını aktararak, kamu kurumlarına arsa oluşturmanın ilk önce yerel yönetimlerin işi olduğunu söyledi.
     Kamu kurumlarına arsa bedava verilmesi yönünde bir söylemlerinin olmadığını aktaran Ayar, yapılacak olan hiç bir yatırımın karşısında olmadıklarını belirtti.
    
     -Belediye binası-
    
     Ayar, belediye binasının Menderes caddesi üzerine yapılacağına dair haberleri gazetelerde okuduklarını belirterek şöyle devam etti:
     Bundan önceki dönemde bir belediye hizmet binası yapıldı. Fakat şuan kullanılmıyor. Oldukça modern bir bina. Ancak siyasi düşünce ve görüşler uğruna yapılan binanın vaziyeti iç açıcı değil. Menderes caddesine belediye binası yapılmasını uygun bulmuyoruz. Belediye için yapılmış bir hizmet binası varken, Karabük insanının milyonlarca lirasının çöpe atılması taraftarı değiliz.
     Gazetecilerin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahinin Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergiliye yönelik eleştirilerinin neresinde bulundukları yönündeki bir soru üzerine Ayar, tartışmaların merkezinde olduklarını söyledi.
     Karabüke zarar verecek hiç bir tartışmanın yanında yer almadıklarının altını çizen Ayar, Hiç bir iş ve söylem eleştirilmeyecek diye bir şey yok. Bireyselliğe dokunan görüşlerin karşısındayız. Başkanımız değerlendirmelerinde ve eleştirilerinde haklıdır. Bir siyasetçinin basın alanına girmesini doğru bulmuyoruz. Herkes kendi alanında kendi mesleğini yapmalıdır diye konuştu.
    
     Muhabir: Faik Erez
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Ayar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER