AK Partinin kuruluş yıl dönümü

AK Partinin kuruluş yıl dönümü -AK Parti Giresun İl Başkanı Öztürk: -AK Parti, milletimizin bize emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edecektir


GİRESUN (A.A) - AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, AK Partinin, milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.
     Öztürk, AK Partinin kuruluşunun 11. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, partilerinin 14 Ağustos 2001 tarihinde halkın iradesiyle kurulduğunu hatırlattı.
     Kurulduğu günden bu yana Türk halkından büyük destek gören AK Partinin, halkın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyüdüğünü kaydeden Öztürk, şöyle devam etti:
     Milletin partisi bugün 11. yılına giriyor. Bunun mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. AK Parti geride bıraktığı 11 yılın, 10unu millete hizmet ederek geçirdi. AK Parti, milletimizin bize emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edecektir. Türkiyede istikrar ve güven sağlandığında, dürüst ve çalışkan bir hükümet iktidara geldiğinde nelerin başarıldığı millet tarafından görülmüştür. Hedefimiz, Türkiyeyi çok daha ileri, güçlü, zengin bir ülke haline getirmek, uluslararası arenada hak ettiği yere çıkarmaktır.
    
     Muhabir: Gülizar Şenel
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber AK Partinin kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER