AK Partiden Kozandaki 3 engelliye tekerlekli

AK Partiden Kozandaki 3 engelliye tekerlekli sandalye


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Engelliler Koordinasyon Merkezince Kozanda 3 engelliye tekerlekli sandalye sağlandı.
     Partinin İl Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Özmansur ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Bekir Sıtkı Polatın girişimleriyle Kozanda ihtiyaç sahibi 3 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye verildi.
     Özmansur ve Polat, MS hastası Durdu Karatekin ile engelliler Mustafa Kavuklu ve Abdullah Karayı evlerinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyelerini teslim etti.
     Partinin Kozan Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Yunus Topaldemirin kendilerinden 6 engelli vatandaş için tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu belirten Özmansur, şimdilik üç engellinin yüzünü güldürdüklerini, hayırseverlerin katkısı ile Adana ve ilçelerinde 40 engelliye sandalye dağıtacaklarını belirtti.
     Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat ise partisinin engelli ve yaşlılara her zaman sahip çıktığını dile getirerek, hiç kimseyi ötekileştirmeden herkese kucak açarak mutlu olmalarına katkı sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın birçok konuda engellilere sahip çıktığını dile getiren Polat, Evde yaşlı ve engellisine bakan kişiye, kimseye muhtaç olmasınlar diye evde bakım aylığı bağlanıyor. Bir gün bizler de engelli olabiliriz. Bunun için engelli ve yaşlılarımızı unutmamalıyız dedi.
     Sandalyelerin tesliminde, AK Parti Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Cumali Alpboğa, Kozan Belediye Meclis üyesi Ahmet Arık, AK Parti Kozan İlçe Kadın Kolları Başkanı Yurdagül Poyraz, yönetim kurulu üyesi Ekrem Şahin, Osman Kara ve Yunus Topaldemir de hazır bulundu.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Partiden Kozandaki 3 engelliye tekerlekli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER