Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yıldırımdan Ürgüpe veda ziyareti


SİVAS (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zafer Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüpü ziyaret etti.
     Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yıldırımın Sivasta güzel çalışmalar yaptığını belirten Ürgüp, "Müdürümüz için sevindirici bizler adına üzücü bir atama gerçekleşti. Müdürümüzün güzel faaliyetlerine alışmıştık, gittiği yerde de aynı çalışmaları yapacaktır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.
     Aynı görevle İzmire atanan Yıldırım ise Sivasta görev yaptığı süreçte toplumun bütün kesimlerini kucaklamayı amaçladıklarını aktardı.
     Görev süresince birlikteliği yaşama ve yaşatma gayreti içerisinde olduğunu belirten Yıldırım, şunları kaydetti:
     "Belediye başkanımızın gayretleri ve çalışmalarıyla sevgi evlerimiz hayata geçti, Sivasta kadın ve çocuk evinin açılması sağlandı, huzurevi bir milyona yakın ödenek teminiyle ayakta tutuldu, personelimizin güler yüzünü sağlamaya çalıştık. Evde bakımla engellilerimizin mağdur edilmemesini sağladık, bu manada çalıştığımız dönemde hep desteğinizi gördük. Kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum."
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER