AİBÜde Boluda Spor Nereye Gidiyor

AİBÜde Boluda Spor Nereye Gidiyor- paneli düzenlendi


BOLU (A.A) - Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği Bölümünce, Boluda Spor Nereye Gidiyor- konulu panel düzenlendi.
     Kongre Merkezi Yeşil Salonda moderatörlüğünü BESYO öğretim üyesi Doç. Dr. Nevzat Mirzeoğlunun yaptığı panele, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Emre Aydemir ile Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat katıldı.
     Panelde konuşan Abdullah Abat, Boluspor Kulübünün ve Boluda sporun gelişebilmesi için eğitimli insana, akademik projelere ve birlikte hareket etmeye ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, Üniversiteyle işbirliği içinde olmalıyız. Üniversitenin projelerine önem veriyoruz, ihtiyaç duyuyoruz. Bu projeler, taraftar, psikolojik destek, motive anlamında olabilir. Bunların hepsine açığız. Üniversitenin bize katkısı büyük dedi.
     Emine Davarcıoğlu ise belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını ve spor faaliyetlerini Bolu Belediyespor Kulübü çatısı altında gerçekleştirdiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AİBÜde Boluda Spor Nereye Gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER