Ağrı Valisi Tekinarslana, AA yıllığı hediye

Ağrı Valisi Tekinarslana, AA yıllığı hediye edildi


AĞRI (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) Ağrı temsilcisi Fatma Güven, Vali Dr. Mehmet Tekinarslana AAnın 2012 yıllığını hediye etti.
     Güven, Tekinarslanı makamında ziyaret ederek, AAnın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Vali Tekinarslana, AA foto muhabirlerinin 2012 yılı içerisinde Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmelere ilişkin çektiği fotoğrafların yer aldığı AAnın Yıllık 2012 eserini hediye eden Güven, AA Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Öztürkün de mektubunu sundu.
     Vali Tekinarslan, ajansın Anadolunun sesini dünyaya duyurduğunu belirterek, Anadolu Ajansının kendisine belirlediği yeni hedeflerin 2023 vizyonuyla da uyumlu ve onu destekler mahiyette olduğunu vurguladı.
     Anadolu Ajansını yakından takip ettiklerini belirten Tekinarslan, Bugün artık sadece Türkiyenin değil, dünyanın önde gelen ajanslarından biri olarak adını duyuruyor. Biz bir konuyu kesin öğrenmek istiyorsak Anadolu Ajansına bakmalıyız. Eksiksiz, güvenilir ve doğru bilgiyi gönül rahatlığıyla Anadolu Ajansından öğreniyoruz dedi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ağrı Valisi Tekinarslana, AA yıllığı hediye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER