Ağrıda düzenlenen 1. Etap Kayaklı Koşu

Ağrıda düzenlenen 1. Etap Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası -Vali Tekinarslan, şampiyonada dereceye giren sporcuları ödüllendirdi


AĞRI (A.A) - Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, Küpkıran Kayak Tesislerinde düzenlenen 1. Etap Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuları kayak malzemeleriyle ödüllendirdi.
     Tekinarslan, Küpkıran Kayak Tesislerinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sporcuların şampiyonada gösterdikleri başarılardan dolayı onları tebrik ettiğini ifade etti.
     Sporculara kayak malzemesi dağıttıklarını vurgulayan Tekinarslan, Sizlere dağıttığımız kayak malzemelerinin ne kadar kaliteli olduğunu görüyorsunuz. Avrupadaki sporcuların kullandığı kaliteli kayak malzemelerini siz de Ağrıda giyiyorsunuz diye konuştu.
     Tekinarslan, sporcuların yarışlarda üstün bir başarı gösterdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Çalışmalarınızda ve yarışmalarda göstermiş olduğunuz performanstan dolayı bunları hak ediyorsunuz. Bu işi 50-60 yaşına kadar yapabilirsiniz. Bu işin başı disiplin ve istikrardır. Şunu bilmenizi istiyoruz. Sizler çalışmalarınıza devam ederseniz, bizler de sizi malzemeden yoksun bırakmayız. Sporcularımıza, gerçekleşecek olan diğer müsabakalarda da başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Fatma Güven / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda düzenlenen 1. Etap Kayaklı Koşu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER