Ağrıda Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon kursu

Ağrıda Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon kursu


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Sürekli Eğitim Merkezi tarafından 400 kişiye Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon kursu verilecek.
     Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kursu başarıyla tamamlayarak sertifika alanların hem birçok yerde iş imkanı bulabileceğini söyledi.
     Kursun 3 ay süreceğini ve yıl içerisinde dört defa yapılacağını belirten Öztürk, Ağrıda 240, Patnos ilçesinde ise 160 kişinin eğitimden faydalanacağını ifade etti.
     Farklı konulardan oluşan toplam 12 ders verileceğini vurgulayan Öztürk, Şöyle devam etti:
     Başlatmış olduğumuz bu kursla özellikle ortaokul ve lise mezunu olup da işsiz olan gençlere bir iş imkanı oluşturacağız. Patnosta geçen sene bu program başlatılmıştı. Yoğun talep olduğu için orada tekrar başlattık. Hatta orada hedeflediğimiz 160 kişi ile kurs başladı. Merkezde ise hedeflediğimiz 240 kişiye ulaşmak üzereyiz. Kurs bitiminde sertifika alan gençlerimiz, hem burada hem Türkiyenin diğer bölgelerinde, özel hastaneler ve benzeri yerlerde iş bulabilecek. Çalışmalarımıza Ağrı ve ilçelerinde yoğun bir tempoyla devam ediyoruz. Ömrümüzün yettiği kadar Ağrı için çalışacağız. İleri ki zamanlarda ise yine il ve ilçelerde sertifikalı programlar açmak için çaba göstereceğiz.
    
     Muhabir: Metin Göktekin
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Ağrıda Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER