AGİD üyeleri iş stresini tekne turuna

AGİD üyeleri iş stresini tekne turuna katılıp dalarak atıyor


ADANA (A.A) - Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) üyelerinin, iş stresini tekne turuna katılıp, denize dalarak attıkları bildirildi.
     AGİDden yapılan yazılı açıklamaya göre, dernek yöneticileri ve üye işadamları, Mersine düzenlenen gezide, yöreye has çeşitlerden oluşan menü ile kahvaltı yapıp, daha sonra Narlıkuyu Koyundan tekne ile denize açıldı.
     İşadamlarına Maceraperest Doğa ve Su Sporları Okulu Kurucu Eğitmeni Salih Mutlukaya dalış sırasında yapmaları gerekenler hakkında brifing verdi.
     AGİD Başkan Vekili Seyfettin Alpat, düzenledikleri bu tür etkinliklerle üyeler arasındaki ilişkilerin daha da kuvvetlendiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Üyelerimizin iş stresinden kurtulmaları için çeşitli zamanlarda sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan biri olan tekne turu ve tüplü dalış eğitimi sayesinde, dalmayan üyemizin kalmayacağını umuyorum.
     Açıklamada, ilk dalışların Altınofroz Koyunda gerçekleştirildiği, Ramazan sonrası tekrar düzenlenecek tekne turunda, üyelere dalış eğitiminin yanı sıra deniz paraşütü ve jet su kayağı keyfi de yaşatacakları bildirildi.
    
     Muhabir: Ali Güreli
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber AGİD üyeleri iş stresini tekne turuna Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER