AGD İl Başkanlığından Akyüze destek

AGD İl Başkanlığından Akyüze destek -Dernek Başkanı Güli, Wushu Avrupa Şampiyonasında başörtüsünden dolayı diskalifiye edilen Dünya Şampiyonu Zeynep Akyüze yapılanları kınadı


SAKARYA (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sakarya İl Başkanı İbrahim Güli, Wushu Avrupa Şampiyonasında başörtüsünden dolayı diskalifiye edilen Dünya Şampiyonu Zeynep Akyüze yapılanları kınadı.
     Guli, yaptığı basın açıklamasında, başörtüsünden dolayı Wushu Avrupa Şampiyonasında diskalifiye edilen ve madalyası verilmeyen Zeynep Akyüze yapılanların kabul edilemeyecek bir durum olduğuna dikkati çekti.
     Avrupanın fırsat bulduğu her alanda İslama saldırdığını kaydeden Guli, yapılanların kendisini şaşırtmadığını, olayın Avrupanın gerçek yüzünü gösterdiğini belirtti.
     "Yenemeyeceklerini anlayınca başka yollara başvuracak kadar ahlaktan yoksun Avrupa zihniyetini" kınayan Guli, şu ifadeleri kullandı:
     "Kızımız Zeynep Akyüzü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Anadolu Gençlik olarak desteklerimizi her zaman vereceğimizi kendilerine bildiriyorum. Ayrıca kızlarını en iyi şekilde yetiştiren anne ve babasını da tebrik ediyorum. Avrupa şunu çok iyi bilmelidir ki Türkiye Osmanlının yetiştirdiği bir neslin torunudur. Her zaman her yerde başarı getirebilecek ve her platformda dünyaya rakip olacak bir kapasitesi mevcuttur. O yüzden bunu bilen Avrupa zihniyeti Osmanlının yeniden ayağa kalkmasını engellemek için başlatmış olduğu mücadelesini spor müsabakalarına göstermiştir. İslama her yerde her şartta saldırmayı adet haline getiren Avrupayı ve özellikleri hakemleri kınıyorum."
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber AGD İl Başkanlığından Akyüze destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER