AGD Edirne Şube Başkanı İriş:

AGD Edirne Şube Başkanı İriş: -Suriyede geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm ülkeyi kapsayan olaylar endişe verici boyutlara ulaşmıştır


EDİRNE (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Edirne Şube Başkanı Abdülhamit İriş, Suriyede geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm ülkeyi kapsayan olaylar endişe verici boyutlara ulaşmıştır dedi.
     İriş, Eski Cami önünde yaptığı basın açıklamasında, Suriyede Amerikan ve İsrail gizli servislerin komplolarının olduğunu öne sürdü.
     Çözümün, öncelikli olarak bölgenin mevcut işgallerden kurtarılması ve yeni işgallere geçit vermeyecek bir zemin hazırlanması olduğunu ifade eden İriş, şunları kaydetti:
     Suriyede geçtiğimiz yıl başlayan ve tüm ülkeyi kapsayan olaylar endişe verici boyutlara ulaşmıştır. Suriyelilerin kaderi ne diktatörlerin, ne de emperyalistlerin ellerine bırakılamaz. Kimsenin Suriyeyi kanlı bir arenaya çevirme hakkı yoktur. Onun için Suriyede, fitne ateşi yakanlara karşı uyanık olmalıyız. Hepimizin isteği, huzur, saadet ve barıştır. Bu yeni dünya, emperyalistlerin planlarıyla değil, İslam dünyasının bir araya gelerek oluşturacakları birlikteliklerle kurulacaktır. Bu noktada Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakanın ortaya koyduğu D-8in ehemmiyeti bir kez daha anlaşılmıştır.
    
     Muhabir: Salih Baran
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AGD Edirne Şube Başkanı İriş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER