Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, SBS birincilerini ödüllendirdi

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, SBS birincilerini ödüllendirdi


AFYONKARAHİSAR (A.A) - 2012 yılı 8. sınıflar SBS sınavında dereceye giren ve 500 tam puan alan Buse Akman, Anıl Yarkın Sıvacı, Mevlüt Yavuz ve Ahmet Faruk Kenar, öğretmenleri ve velileri Vali İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti.
     Vali Balkanlıoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere özellikle zamanı çok dikkatli kullanmaları tavsiyesinde bulundu.
     Bu başarıların Afyonkarahisar için çok önemli olduğunu belirten Balkanlıoğlu, şöyle konuştu:
     Başarıda büyük emekleri olan öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum. İlimizi en iyi şekilde temsil eden bu yavrularımızı, onları yetiştiren anne babaları, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi gönülden tebrik ediyorum. Görev süremin büyük bir bölümünü eğitim sorunlarına ayırmaya gayret ediyorum. Tüm çabamız Afyonkarahisarın başarıyı yakalaması ve eğitim düzeyinde hak ettiği noktalara varmasıdır. Takdir edersiniz bu öğretmenlerin ve idarecilerin tek başlarına başarabilecekleri bir iş değil. Anne babalara ciddi sorumluluklar düşüyor. Aile, eğitim kadrosu ve çocuklarımızdan oluşan bu üçlü sacayağı arasında ne kadar bir uyum ahenk ve amaç birlikteliği olursa başarıda o ölçüde hızlı ve çabucak gerçekleşir. Dolayısıyla bu hedefi yakalamada bu üçlü grubun ortak çalışması çok önemli.
     Öğrencilerle teker teker sohbet eden ve ileriye yönelik hedeflerini soran Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere bol bol kitap okumalarını, hafızalarını geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu.
     Ziyaret sonunda Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere birer kol saati hediye etti.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu, SBS birincilerini... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER