Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: Hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimize ve askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum


GÜMÜŞHANE (A.A) - Burak Altunöz - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Afyonkarahisardaki patlamayla ilgili olarak, Hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimize ve askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum dedi.
     Çelik, Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydını makamında ziyaretinde yaptığı açıklamada, dün gece Afyonkarahisarda mühimmat deposunda patlamalar meydana geldiğini anımsatarak, şunları söyledi:
     Patlamalar neticesinde sabaha karşı şehitlerimizin olabileceği ifade edilmişti. Şu an itibariyle şehitlerimizin olduğu yönünde oradaki mülki amirlerimizin açıklamaları var. Sayı çok net olmamakla beraber hayatlarını kaybeden güvenlik güçlerimize ve askerlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Umarım sayı artmaz. Bu kara bulutlar üzerimizden dağılır. Gerek Güneydoğudaki çatışmalarda ve arkasından Afyonkarahisardan gelen bu haber bizleri derinden yaralamış ve üzmüştür.
    
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER