Adliye çalışanlarından Adalet Bakanlığına dilekçe

Adliye çalışanlarından Adalet Bakanlığına dilekçe -Türk Büro-Sen İzmir Şubesi fiili hizmet zammından faydalanma, fazla mesai ücreti, servis ödeneklerinin ödenmesi talebiyle topladıkları 801 dilekçeyi Adalet Bakanlığına gönderdi


İZMİR (A.A) - Türk Büro-Sen İzmir Şubesi fiili hizmet zammından faydalanma, fazla mesai ücreti, servis ödeneklerinin ödenmesi talebiyle topladıkları 801 dilekçeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
     İzmir Adliyesi önünde yapılan basın açıklamasını okuyan Türk Büro-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Sevim Gökalp, milletvekillerinin sınırsız, asker, polis gazetecilerin sınırlı fiili hizmet süreci zammı, diğer adıyla yıpranma payına sahip olduğunu savundu.
     Geçtiğimiz günlerde hakim ve savcıların da Adalet Bakanı ve Meclis Başkanı ile görüşerek aynı talepte bulunduklarını dile getiren Gökalp, adalet çalışanlarının bir bütün olarak görülmesi gerektiğini, yıpranma payını tüm çalışanların hak ettiğini söyledi.
     Gökalp, Türkiye genelinde başlattıkları imza kampanyasıyla adalet çalışanlarının fiili hizmet zammından faydalandırılması, fazla mesai ücretlerinin ve kesilen servis ödemelerinin ödenmesi talebiyle topladıkları imzaları Adalet Bakanlığına göndereceklerini ifade etti.
     Grup, basın açıklamasının ardından Aliaağa, Bayındır, Menderes ve İzmir adliyelerinden topladıkları 801 dilekçeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
    
     Muhabir: Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Adliye çalışanlarından Adalet Bakanlığına dilekçe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER