Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İnan: Tatbikatlarda olumlu sonuçlar alındı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Hacı Mehmet İnan, hastanelerde yapılan tatbikatlardan olumlu sonuçlar aldıklarını bildirdi.
     Dr. İnan, yaptığı açıklamada, hastanelerin ek binalarında yapılan 3 yangın tatbikatının gerçeği aratmadığını ve olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti.
     Dr. İnan, şunları kaydetti:
     Gerçeği aratmayan yangın söndürme tatbikatı son derece başarılı geçti. Yangına müdahale eden görevliler her türlü gayreti yerinde ve zamanında ustaca gösterdiler. Her türlü tedbiri alarak yangını söndürdüler. Bu tür tatbikatların en az yılda bir kez yapılması gerekiyor. Bu anlamda imkanlarımız doğrultusunda gerekeni yapacağız.
     Buradaki amacımız, olası yangın durumunda müdahale etmeye gecikmeden gerekli tedbirler alınarak en kısa sürede hastalarımızın sevkıyatını gerçekleştirmek ve yangını büyümeden söndürmektir. Yangının söndürülmesi ve personellerin eğitilmesi konusunda çalışmalar yaptık, bu çalışmalar başarılı bir şekilde geçti. Hastanemizin Ek-1, Ek-2 ve merkez binada yapılan yangın tatbikatında olumlu sonuçlar alındı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER