Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinliği

Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinliği -Çocuklar Ramazan gecesinde palyaçolarla eğlendi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Belediyesi tarafından 2012 yılı Ramazan etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlar çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlendi.
     Adıyaman Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen program, Hürriyet İlköğretim Oklu bahçesinde yapıldı.
     Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren konservatuvar öğrencileri tarafından düzenlenen programda müzik, eğlence, çocuklara yönelik karagöz hacivat gösterisi, palyaço ve küçük çocukların ilgi gösterdiği yüz boyama gösterileri oldu.
     Programa katılan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, geleneksel hale getirdikleri Ramazan etkinliklerinin devam edeceğinin altını çizdi.
     Başkan Büyükaslan, programda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
     Ramazan etkinliklerimizi genel olarak Demokrasi Parkında bulunan çadırda düzenlerdik. Bu yıl çadırı kaldırarak, yerine daha modern bir platform yaptık. Daha güzel olan bu mekanda programlarımızı devam ettiriyoruz. Ayrıca bu yıl bir değişiklik yaparak, bazı programlarımızı mahallelerde düzenleme kararı aldık. Ramazan ayı süresince bazı gecelerde 2 farklı program düzenliyoruz.
     Bu akşam hem Demokrasi Parkında, hem de Hürriyet İlköğretim Okulunun bahçesinde düzenledik. Konservatuvarımız öğrencileri tarafından hazırlanan programda, Ramazan akşamına bir farklılık katmak istedik. Programlarımızın oluşmasında bizlere katkı sunan Adıyaman Üniversitesine ayrıca teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyaman Belediyesinin Ramazan etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER