Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan:

Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan: -Önümüzdeki seçimlerde yine adayız


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, önümüzdeki seçimlerde yine aday olduğunu söyledi.
     Büyükaslan, temizlik işçileriyle bir araya geldiği toplantıda, yerel seçimlerde yine aday olacağını belirterek, durmak yok, yola devam sloganıyla hizmete devam edeceklerini ifade etti.
     Bu makamda bulunduğu müddetçe vatandaşla beraber yürüyeceklerini dile getiren Büyükaslan, şunları kaydetti:
     Önümüzdeki seçimlerde yine adayız. Sizinle birilikte durmak yok, yola devam diyeceğiz. Ortalıktaki fiskoslara kulak asmayın. Beraber daha çok uzun yıllar çalışacağız. Necip Büyükaslan olarak Belediye Başkanı olmadan evvel neysem, şimdi yine öyleyim. Hiçbir zaman gurur, kibir yapmadım. Herkese kapımızı açık tuttum. Kapımızı çalan hangi dinden, mezhepten, meşrepten, etnik kökenden olursa olsun hepsine açtım. Açmaya da devam edeceğim. Çünkü biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Cenab-ı Allah yaratırken, kimseye seni şu mezhepten, bu kabileden yaratacağım diye sormuyor. Öyleyse hepimiz insanız. İnsan olduğumuz için hiçbir ayırım yapmaksızın herkesi sevmek durumundayız.
     Büyükaslan işçilere seslenerek, Kimsenin yapamadığı bir işi yapıyorsunuz. Benim nazarımda Adıyamana hizmet eden en hayırlı insanlarsınız diye konuştu.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Belediye Başkanı Büyükaslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER