Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Prof. Dr. Bayriye hizmet plaketi verildi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönllü, sağlık sorunları nedeniyle Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Ali Bayriye, üniversiteye hizmetleri ve katkılarından dolayı plaket verdi.
     Adıyaman Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, Eğitim Fakültesi Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonunda düzenlenen törene, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahattin Arıbaş, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Karkın ile akademik ve idari personel katıldı.
     Törende Prof. Dr. Ali Bayriye plaket takdim eden Rektör Gönüllü, Bayrinin çok uzun bir süre dekanlık görevini yaptığı Fen Edebiyat Fakültesine, üniversiteye önemli hizmet ve katkılarda bulunduğunu ve çok sayıda öğrencinin yetişmesinde emeği geçtiğini belirtti.
     Bayriye teşekkür eden Gönüllü, plaket takdim ederek kendisine başarılar diledi.
    
     -Gençlik Merkezi ücretsiz kurs kayıtları başladı
    
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezine ücretsiz kurs kayıtları başladı.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Seyit Ahmet Bağcı, yaptığı açıklamada, Adıyamandaki gençlerin sosyal ve kültürel yönden gelişmelerine katkıda bulunarak, serbest zamanlarını bilgi ve beceri kazanarak verimli değerlendirmelerini sağlamak için ücretsiz kurslar açtıklarını belirtti.
     Gençleri kurslara davet eden Bağcı, program kapsamında yabancı dil, bilgisayar, resim, gitar, bağlama, el sanatları, döküm, heykelcilik gibi çeşitli alanlarda kurslar verileceğini kaydetti.
    
     -Adıyamanlı eskrimciler Milli Takıma davet edildi
    
     Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanlığının 2012 faaliyet programında yer alan Avrupa Yıldızlar Circiut Eskrim Turnuvalarına Adıyamanlı sporcuların da davet edildiği bildirildi.
     Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 06-07 Ekimde Macaristanın Budapeşte kentinde yapılacak olan Avrupa Yıldızlar Circiut Eskrim Turnuvalarına Adıyamandan 2 antrenör ve 5 sporcu olmak üzere 7 kişilik heyetle katılım sağlanacağı belirtildi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, konuya ilişkin açıklamasında, eskrim branşındaki etkinliğin ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, Federasyon tarafından milli takıma çağrılan sporcularımızın başarıları devam etmektedir. Bu müsabakalarda da ülkemize ve ilimize yeni bir gurur yaşatacaklarına olan inancım tamdır dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER