Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Adıyaman Üniversitesinde yeni programlar açıldı


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Üniversitesinde iki yeni program açıldığı bildirildi.
     Adıyaman Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, Adıyaman Üniversitesinin akademik programlarının sayısında her geçen gün artış yaşandığı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Sosyal Hizmetler Bölümü ile Fen Bilimleri Enstitüsü ve İnönü Üniversitesi ortaklığında Matematik Eğitimi Ortak Doktora Programı açılmasının Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından kabul edildiği belirtildi.
    
     -Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutludan ziyaret-
    
     Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllüye nezaket ziyaretinde bulundu.
     Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Gönüllü, Harran Üniversitesi Rektörü Mutluya Üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
     Rektör Mutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Gönüllünün üniversitede önemli başarılara imza attığını belirterek, bölgenin ve ülkenin kalkınması için ortak çalışma ve projeler gerçekleştirilebileceğini dile getirdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönüllü ise Adıyaman Üniversitesinin hızla gelişen üniversiteler arasında yer aldığını ve bu gelişmenin devam edeceğini ifade etti.
     Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, üniversite onur defterini imzalayan Mutluya hediye verdi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER