Adıyamanda kısa kısa

Adıyamanda kısa kısa -12 Haziran Dünya çocuk işçiliği ile mücadele günü


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Çocuk ve Gençlik Merkezide (ÇOGEM) eğitim gören çocuklar tarafından yapılan Çocuk işçiliği konulu resimler sergilendi.
     Serginin açılışını yapan Vali Yardımcısı Murat Süzen, yaptığı konuşmada 12 Haziran Dünya Çocuk işçiliği ile mücadele günü dolayısı ile böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, Çocukların haklarına sahip çıkmak ve bu haklar konusunda farkındalık oluşturmak için bu tarz etkinlikler önemlidir. Resim yapan bütün çocukları kutluyorum ve hepsine teşekkür ediyorum dedi.
     Sergide 10 tanesi tablo çalışması olmak üzere yaklaşık 100 resim sergilendi.
    
     -Tarım ve İnsan konulu Ulusal Fotoğraf Yarışması sergisi açıldı
    
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren 51 fotoğraf Adıyaman Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Vali Halil ışık Kültür ve Sanat Evide sergilendi.
     Serginin açılışına katılan Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, sergide yer alan fotoğrafları çok beğendiğini belirterek, Gerçekten tarımın geçmişini gösteren ve düşündüren güzel fotoğraflar var. Fotoğraflar çok orijinal, albümlerde yer alması gereken ve seyredilmesi gereken fotoğraflar. Bu sergiyi açtıkları için Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum dedi.
     Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Adil Alan ise, sergide yer alan fotoğrafların tarım alanında yaşanan gelişmelere ışık tuttuğunu ifade ederek, Fotoğraflarda baktığımız zaman çoğumuz tarımın geçmişine giderek nereden nereye geldik diyoruz. Bütün vatandaşlarımızı sergiyi gezmeye davet ediyorum diye konuştu.
     Serginin 3 gün açık kalacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Adıyamanda kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER