Adapazarı ÖGEM Genel Sekreteri Dilek Demirci:

Adapazarı ÖGEM Genel Sekreteri Dilek Demirci: -Gençler özel güvenlik sertifikasını işsizlikten kurtulmak için bir çözüm olarak görüyor


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Özel Güvenlik Eğitim Merkezi (ÖGEM) Genel Sekreteri Dilek Demirci, gençlerin özel güvenlik sertifikasını işsizlikten kurtulmak için çözüm olarak gördüğünü söyledi.
     Demirci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özel güvenlik mesleğinin son yıllarda gençlerin gözde meslekleri arasına girdiğini belirterek, Aralarında üniversite mezunu da olan, çoğunluğu lise mezunu gençler özel güvenlik sertifikasını işsizlikten kurtulmak için bir çözüm olarak görüyor dedi.
     Hava limanlarından üniversite kampüslerine, hastanelerden fabrikalara kadar geniş iş olanakları sunan özel güvenlik sektöründe yer almak isteyen gençlerin kursa katıldığını ifade eden Demirci, eğitim gören gençlerin gelecekten umutlu olduğunu anlattı.
     Kursta etkili iletişim eğitimi veren Sedat Balta ise gençlerin eğitimle meslek bilgisine sahip olduğunu kaydederek, Gençler temel ilkyardım ve etkili iletişim gibi derslerle hayatta kendilerine her zaman gerekli bilgileri alıyor. Üstelik çok uygun fiyatla kişisel gelişim kurslarına verecekleri paranın üçte biri fiyatına doğru, etkin iletişimi öğreniyor şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Adapazarı ÖGEM Genel Sekreteri Dilek Demirci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER