Adapazarı Kaymakamı Yılmaz:

Adapazarı Kaymakamı Yılmaz: -Isparta Vali Yardımcısı olarak tayin olmam nedeniyle 12 Ekimde Hükümet Konağı önünden ayrılmış olacağım.


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, Ispartaya vali yardımcısı olarak atanması nedeniyle 12 Ekimde Hükümet Konağı önünden ayrılacağını bildirdi.
     Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, göreve başladığı andan itibaren Adapazarını memleketi olarak gördüğünü belirterek, Adapazarı halkına teşekkür etti.
     Adapazarı Kaymakamlığından Isparta Valiliğine vali yardımcısı olarak atanması nedeniyle 12 Ekim saat 15.00de Hükümet Konağı önünden ayrılacağını ifade eden Yılmaz, Birlikte hizmet verdiğim başta Sayın Valimiz Mustafa Büyüke, bir önceki Valimiz Hüseyin Ataka, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğluna, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve tüm kamu görevlilerine, yerel yöneticilere, hak bilir Adapazarlılara, basın mensuplarına ve farkı fark eden herkese içtenlikle teşekkür ediyorum dedi.
     Yılmaz, göreve başladığı günden beri, Adapazarını kendi memleketi insanlarını da yakını gibi görüp sevdiğini anlatarak, Herkese Arz-ı Veda ediyor, Yüce Allahın yardımcınız olmasını diliyorum ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Adapazarı Kaymakamı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER