Adanaspor, Şanlıurfaspor karşılaşmasına hazır

Adanaspor, Şanlıurfaspor karşılaşmasına hazır


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor yarın yapacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını tamamladı.
     Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, ligin ilk maçında yarın 5 Ocak Stadında Şanlıurfaspor karşısında puan mücadelesi verecek Adanasporda yapılan son antrenmanda takımda morallerin yerinde olduğu belirtildi.
     Açıklamada, geçen sezondan cezalı olan Tolgahan Acar, Ahmet Dereli ve sakatlığı süren İlkem Özkaynakın, zorlu müsabakada forma giyemeyeceği kaydedildi.
     Maçı Adanasporun cezasından dolayı sadece kadın ve çocukların izleyebileceğinin ifade edildiği açıklamada, görüşlerine yer verilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, lige iyi başlamak istediklerini ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını kaydetti.
     Kadınlar ve çocukların takımı yalnız bırakmayacağını belirten Eriş, Lige yeni yükselmiş ve kadrosunu güçlendirmiş bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Maçı kazanırsak önümüzdeki süreçte seriyi devam ettirme şansımız olabilir. Tek düşüncemiz maç sonunda gülen taraf olmaktır dedi.
     Bu arada takımın, antrenmanda sakatlanan ve yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen İlkem Özkaynakı Medline Hastanesinde ziyaret ettiği belirtildi.
     Ameliyatı gerçekleştiren Dr. Yusuf Ünal cerrahi müdahalenin başarılı geçtiğini ve bugün itibarıyla İlkem Özkaymakın taburcu edileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Adanaspor, Şanlıurfaspor karşılaşmasına hazır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER