Adanasporun Kartepe kampı başladı

Adanasporun Kartepe kampı başladı


ADANA (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Adanasporun, Kartepe kampı başladı.
     Adanaspordan yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni sezon öncesi ilk etap çalışmalarını tamamlayan turuncu beyazlı takım, hazırlık maçları ağırlıklı geçecek Kartepe kampına başladı. Dün akşam saatlerinde toplanan Adanasporlu futbolcular kısa bir antrenman yaptı. Tam kadro olarak toplanan Adanasporda sakat oyuncu bulunmuyor.
     Teknik Direktör Levent Eriş, antrenman öncesinde futbolcularla toplantı yaparak, hazırlık maçları hakkında futbolcularına bilgiler verdi.
     Kartepe kampının ilk gününde 3 antrenman yapan turuncu beyazlı futbolcular sabah 07.00da otelin koşu parkurunda 35 dakika süren kros çalışmasına tabi tutuldu. Öğlen 2 gurup halinde kondisyon salonunda kuvvet antrenmanı yapacak takım, akşam ise taktiksel çalışmayla günü tamamlacak.
     Öte yandan takımda denenmeye gelen oyuncular yarın görücüye çıkacak. Turuncu beyazlı takım ilk hazırlık maçında aynı otelde kamp yaptığı Gürcistan Ligi takımlarından Zugdidi ile saat 17.30da karşı karşıya gelecek. Bazı oyuncularla ilgili kararını bu maç sonrasında verecek olan Teknik Direktör Levent Eriş, as kadrodan da bazı futbolcularının son durumlarını görme şansı bulacak.
     Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Kartepe kampını iyi değerlendirerek Adanaya döneceklerini kaydetti.
     Yapacakları hazırlık karşılaşmalarının önemine dikkat çeken Eriş, Sonuçlar hiç önemli değil. Futbolcularımın sahada gösterdiği performans ve taktiksel açıdan yaptıkları büyük önem taşıyor. Bu arada transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Yaklaşık 17 gün Kartepede çalışarak Adanaya döneceğiz. Şu an için tüm şartlar istediğimiz şekilde ilerliyor. Çalışma koşullarımız ve imkanlarımız son derece iyi. Taraftarlarımız merak etmesin ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adanasporun Kartepe kampı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER